dinsdag 23 augustus 2011

Praktische info voor vertrek

Hey iedereen

Zoals jullie ongetwijfeld al wel weten, vertrek ik volgende zondag (28/08) naar het zuidelijke Montpellier. Wanneer Schoten zijn kater van de Parkhappening aan het verwerken is, vertoef ik al in de auto en ben ik al enkele honderden kilometers van huis verwijderd. Het is namelijk de bedoeling om vroeg te vertrekken en om, na zo'n 1100 kilometer gereden te hebben, 's avonds in Montpellier aan te komen. Daar zal ik dan, samen met mijn ouders, overnachten in een hotel dat vlakbij mijn studio gelegen is. De dag nadien ga ik met hen de studio (24 m²) inrichten en neem ik meteen mijn intrek in wat voor de daaropvolgende 4 maanden mijn thuis zal zijn.

Omdat ik jullie graag op de hoogte wil houden van mijn avonturen in Montpellier, heb ik deze blog aangemaakt. Ik ga mijn best doen om hier regelmatig een bericht te posten en jullie op die manier te laten meeproeven van mijn Franse avontuur.

Maar het zou triestig zijn dat in dit hoogtechnologische tijdperk deze blog de enige manier zou zijn om mij te bereiken. Natuurlijk zijn er nog andere mogelijkheden! Degenen die zich geroepen voelen om een brief of een e-mail te versturen, kunnen in de rechtermarge het adres van mijn verblijfplaats en ook mijn e-mailadres terugvinden. Ook op mijn gsm ben ik altijd bereikbaar, maar zadel mij a.u.b. niet met torenhoge telefoonrekeningen op! Een betere oplossing vind ik Skype, waarmee jullie me via de naam femke.meeusen kunnen telefoneren. Als laatste is er nog Facebook, waarop mijn foto's zullen verschijnen.


Tot hier mijn uiteenzetting.

Salut et à la prochaine!